The Anti-Fashion Blog -

   The Anti-Fashion Blog este de astazi noul nostru mediu si un instrument de exprimare pe o scara mai larga decat pana in momentul actual, unul care ne va permite sa cream o imagine mai amanuntita a ideilor noastre si a starii in care ne aflam. Consideram ca pasiunile provin din felul in care esti construit, incepand cu baza, catre varf- mai ales in climatul modern de astazi, in cadrul caruia se pare ca toata lumea doreste sa fie fashion icon in ceea ce priveste arta stilului stradal.. sau, cel putin Instagram "influencer".
   De ce credem ca aducem o idee de fresh air? Pentru ca toti avem nevoie de a ne impartasi inspiratia si imaginatia in mediul online, mai ales cand acestea se combina intre doua caractere tinere. :)
   The Anti-Fashion Blog este, de fapt, un blog cu si despre fashion. Miscarea in sine dateaza inca din anii '90, din cauza criticilor adaugate obsesiilor oamenilor in ceea ce reprezenta conceptul glamour. Astazi, curentul prinde un iz nou si incurajeaza libera exprimare. 
   In spatele textelor.. nu se vor ascunde, ci se vor afisa in diferite moduri, doua tinere dornice de pareri si impresii, din toate punctele de vedere. Noi suntem Ana si Thedi, sau Thedi si Ana, ordinea fiind cel mai irelevant lucru, cat timp pe noi ne uneste de cativa ani o prietenie puternica ce va da nastere unor constructii de ajutor pentru ceilalti. Ne atrag toate lucrurile legate de cele mai proaspete tendinte in materie de fashion si lifestyle si tot ce aflam nou, vrem sa fie postat cat mai rapid aici, pentru a tine la curent si pe altii interesati. :)
   Niciodata nu e prea tarziu sa ne dam seama de arta din jurul nostru, prezenta negresit in viata cotidiana. Criticile sunt primul pas catre modificari benefice, deci le asteptam cu drag! 
Mai sus gasiti conturile personale de Instagram, unde asteptam pareri si sugestii.

                                                                     SEE YOU SOON

Comentarii

  1. Imi place foarte mult blog-ul, dar de ce ti-ai sters instagram-ul? Chiar imi placea ce postai si chiar ma gândeam la tine ca la un model in viata :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Amazing Jewelry Bucuresti Mall

LOOK Store - o raza de lumina