LOOK Store - o raza de lumina

   Intr-un oras micut de munte din judetul Arges- mai exact, Campulung Muscel, unde comenzile online nu ajung mereu in 48 de ore, indemnam o atitudine deschisa si prietenoasa fata de magazinele locale de haine, printre care se afla si un concept mai special din multe puncte de vedere.
    Nu vorbesc despre un loc ce promoveaza purtarea unui tricou de culoare alba impreuna cu o pereche de blugi de zi cu zi- desi personalitatea fiecaruia poate scoate si o astfel de tinuta din anonimat. Locatia dispune de un ambient primitor, care te face sa te simti ca acasa, umbland cu privirea printre hainele, pantofii, gentile sau chiar accesoriile expuse la vanzare exact precum in propriul dulap din dormitor.





   De ce incurajam un astfel de magazin independent? Pentru ca in mod garantat sunt piese vestimentare de calitate cu ajutorul carora se pot compune tinute originale, iar alegand un magazin de mici dimensiuni, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu faptul ca ati putea intalni o cunostinta purtand aceeasi rochie/bluza.
   Inca din exterior iese in evidenta vitrina aranjata amanuntit, prin sticla careia se vede clar pasiunea si seriozitatea cu ajutorul carora se lucreaza in interior. Pur si simplu din dragoste pentru haine. :)


    De ce spunem ca este un magazin cu experienta? Pentru ca imbunatateste zilele clientelor inca din anul 2002 si respecta cele mai noi tendinte, dar de acest lucru va invitam sa va convingeti fara alte prezentari! Personalul este gata sa va ajute cu sfaturi in alegerea pe care urmeaza sa o faceti. 

   Magazinul este gazduit de inima orasului Campulung Muscel,  intr-o cladire cu o arhitectura urbana istorica a asezarii medievale, pe strada Negru Voda, Nr. 110, sau poate fi gasit pe pagina de Facebook AICI.
   Tinutele casual compuse de noi sunt cu piesele must have ale sezonului: latexul si piesele co-ords, de care ar trebui sa dispuna orice garderoba ce se vrea a fi fresh, potrivite pentru datele meteorologice ale sezonului! Trebuie sa fii decisa ce porti intr-o zi cu vreme indecisa!




 

   Lasa-ne parerea ta despre postarea de debut a blogului nostru intr-un comentariu, in formularul de contact din bara de meniu, sau pe ADRESA NOASTRA DE E-MAIL, pentru ca noi consideram constructive intotdeauna criticile sau sugestiile ce duc spre imbunatatirea calitatii continutului! 
  Infrunta-ti problemele zilnice imbracat adecvat cu ajutorul LOOK STORE!

Comentarii

  1. Good job, girls!Chiar imi place despre voi!In sfarsit cineva a facut ceva diferit si, cu siguranta, voi sunteti cele mai potrivite pentru a aduce ceva nou! You're doing very well!Keep it up! 🤗❤

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Amazing Jewelry Bucuresti Mall

The Anti-Fashion Blog -